Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ники Круз в България

Main Pic
Публикувана: 25.11.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2049
Коментари: 0
Ники Круз е роден в Пуерто Рико в среда на бедност и насилие. Като тийнейджър е замесен в престъпления, банди и наркотици. Но животът му коренно се променя, когато в Ню Йорк среща евангелизатора Дейвид Уилкерсън, който му показва любовта на Исус Христос. 
 
Днес Ники Круз е световноизвестен евангелизатор, който проповядва Евангелието на милиони по целия свят. Той е президент на Nicky Cruz Outreach, международно служение, което споделя надеждата за Христос с членове на банди, проститутки и наркомани, живеещи в духовна тъмнина.
 
Без значение какви са вашият произход или обстоятелства, Ники Круз има послание на надежда за вас. Неговата лична история е история на изкупление и промяна, изпълнена със силата на Божията любов. Неговото желание да споделя евангелието ще ви предизвика и вдъхнови да достигнете до онези, които са изгубени и наранени в собствената ви общност. Така че не пропускайте тази възможност да чуете един от най-динамичните евангелизатори в света! 
 
Само след броени дни, на 3-ти и 4-ти декември, ще имаме привилегията да посрещнем Ники Круз за първи път в България. Заедно със сина на Дейвид Уилкерсън – Гари Уилкерсън, както и приемникът на църквата на п-р Дейвид Уилкерсън,  п-р Картър Конлън, те ще бъдат в Зала 3 на НДК в София.
 
Обединени евангелски църкви, съвместно със Студио 865, организират през деня на 3 и 4 Конференция за служители, а вечерите ще се проведат евангелизационни събрания.
 
„Ние вярваме, че конференцията ще доведе до освежаване на евангелските вярващи и ще ги мотивира да служат с нова сила и вдъхновение“ заявяват организаторите. 
 
Сесиите на конференцията са в съботата през деня и в неделя следобед. В неделя сутринта гостите ще са основни говорители в 3 местни църкви – Ники Круз в църква "Блага вест"; Гари Уилкерсън в ЕПЦ "Подуяне"; Картър Конлън в ЕПЦ "Вяра". Вечерите в събота и неделя от 18.00 часа ще се състоят евангелизационни събрания, с основен говорител Ники Круз.
 
За повече информация и за да се регистрирате за конференцията, посетете сайта www.dapovyarvash.bg
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg