Вторник, 23.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ще се узаконят ли сватбите на еднополовите двойки у нас?

Main Pic
Публикувана: 24.09.2006
Автор: Детелина Дамянова
Прочетена: 801
Коментари: 0

Цялата страна говори за сватбата на небезизвестния Азис с приятеля му Китаеца. Те взеха участие в шоуто на Слави Трифонов и дават безброй интервюта по този повод. Подготвят се рокли за шаферки, както и за самия попфолк певец. Друг е въпросът, дали този брак ще бъде узаконен в България и ако това стане, дали ще бъде по честен начин или чрез измама.

Ако отидат в чужбина обаче, биха могли да сключат брак.

Доколко в нашата страна са приети тези връзки и сватби между хората от един и същи пол, е отделен проблем. Какъв пример биха дали тези “звезди” на младото поколение? Нима е сигурно, че след като един-двама направят дадена реклама или подпишат в съда, няма да има други, които да последват техния път? Къде отиват моралните, патриархални човешки ценности, на които българинът държи от векове насам? Ако стане нещо подобно във САЩ, родителите на децата, които са фенове на Азис, биха могли спокойно да го осъдят за това, че развращава подрастващите, а тук уж като по-либерални в тази посока си затваряме очите пред подобен проблем, който за някои е сензация, а за други – доказателство за безгрижието на хората за бъдещето на следващите поколения (ако започнат да се узаконяват браковете между хомосексуалисти). На прага сме да ни приемат в ЕС и след време, ако изискват държавата ни да позволи сватбите между еднополовите индивиди, то какво би говорило това за нас като нация? Докъде стигнаха моралните ни задръжки, ако въобще имаме такива? Нима не би било редно обществото да се справи с този въпрос по същия начин, по който свалиха плаката на Азис, сложен на видно място до паметника на Васил Левски?

Какво още трябва да се случи, че да се вдигне народът на протест срещу тези хора, които демонстративно се целуват по телевизионния екран и милиони деца ги гледат, тъй като са почитатели на дадена личност?

И нищо чудно след време и те да подражават на идола си. Родители, какво правите? Спите ли? Нима ще стоите безучастни, докато децата ви се заливат с тинята на разврата и извращенията? Изборът е ваш...

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg