Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Инициалите на фирмата ни идват от името Исус Христос

Main Pic
Публикувана: 17.06.2007
Автор: ЕВ
Прочетена: 1254
Коментари: 0

На 29 години Антон Тодоров е завършил университет в САЩ, специалност „Мениджмънт”. В момента е изпълнителен директор на международния “Джей Си Холдингс” с централен офис във Варна. Основна дейност – корабен мениджмънт, човешки ресурси.

Антон споделя: “Набираме персонал, предоставяме екипаж, съдействаме за техните нужди – разглеждаме кандидатурите по няколко критерия. Предоставяме обучение в наш учебен център. Работим и с много опитни хора – имаме над 2000 души, регистрирани кандидати за работа, или накратко казано – предоставяме цял спектър от услуги.”

 

Фирмата ви JC Holdings има интересно име – инициалите идват от Jesus Сhrist (Исус Христос)...

– Да, на първо място в нашия живот е ИСУС! Компанията ни работи от 1996 г., целта ни е да даваме пример чрез личния си живот. В началото на същата година взех решение да се покая, тогава осъзнах кои са важните неща в човешкия живот. През 1998 г. бях в казармата и през това време се насърчавах чрез братята и сестрите, които ме подкрепяха.

Дейността на холдинга ни се простира на три континента – имаме представителства в Англия, САЩ и Нигерия. В нашата работа желанието ни е да покажем една система, която функционира в правилната посока за бъдещето. Какво означава да си в Неговото водителство и под Христовата закрила. Най-важна е целта – да познаем Господа и да бъдем Негови слуги.

 

Във вашия холдинг сте поели грижа за деца, напускащи домовете за сираци. Имате и други интересни инициативи. Бихте ли разказали за това?

– В момента се грижим за деца, които завършват училище и се налага да напуснат домовете за сираци. Взимаме тези деца на работа и им помагаме да се интегрират в обществото. Желанието ни е те самите да бъдат пример – сериозни и осъзнати. А в Нигерия съдействаме на братя и сестри в нужда, там се грижим за четири семейства служители.

От друга страна се занимаваме със създаване и внедряване на системи на качество, създаваме политики на компании. Имаме департамент за покупко-продажби на имоти. Сайтът ни е www.jcholdingsbg.com. В момента работим с около 20 души персонал. За нас е важно да дадем пример на невярващите.

 

Носиш интересен пръстен с котва. Ако вземем котвата като символ, какво е пожеланието ти към нашите читатели?

На читателите на „Евангелски вестник” пожелавам да имат винаги сигурна котва в бурите на живота, да бъдат свидетели на Исус Христос и негов пример!

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg