Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Увеличи влиянието си! ГЛОБАЛНА ЛИДЕРСКА КОНФЕРЕНЦИЯ 2007:

Main Pic
Публикувана: 16.08.2007
Автор: ЕВ
Прочетена: 968
Коментари: 0

Когато чуваме за провеждане на конференция в България, винаги мислим за всяко подобно събитие като „поредното”. Глобалната лидерска конференция не прилича на нито едно събитие, което се е случвало в България. Формата й е съвсем нова.

Най-добрите лидери не чакат идването на благоприятни моменти, които да им помогнат да подобрят способностите си. Те винаги търсят начини, чрез които да развият мисленето си; да обновят хоризонтите пред тях. Те знаят, че най-сигурното нещо е да си непоколебим в целта, която преследваш, като увеличаваш възможностите и развиваш дарбите си.

Глобалната лидерска конференция е отличен и изпитан начин ти и екипът ти през всяка следваща година да достигате по-високо ниво в развиването на лидерските си способности.

Говорителите на конференцията са утвърдени световни лидери. Те предават опита, който са натрупали през годините. Ще чуете лекции като: „Най-големите врагове на растящата църква”, „Каквото и да правиш, вдъхнови ме!”, «Използвай силните си страни!”, „Да разпалим пламъка в сърцата си” и др.

Един от говорителите, чиято видеосесия ще бъде излъчена е бившият държавен секретар на САЩ – генерал Колин Пауъл. Организацията, която управлява авторските права на материалите на Колин Пауъл, не разрешава видео разпространение. Затова сесията няма да бъде включена в коплекта с дискове, който ще бъде пуснат в продажба след конференцията. Единствената възможност да поучите от лидерския опит на Пауъл ще бъде на конференцията. Участниците ще видят силната и същевременно състрадателна личност на генерала, която е много различна от изградения му медиен образ.

За музикалното оформление на конференцията ще се погрижат група 4GIVE, Тони и Жани Ковачева.

Църква Уилоу крийк е създадена преди 30 години, а Асоциация «Уилоу Крийк» съществува от 1992 година. Нейната мисия е да свързва сходни и действени църкви, като им предоставя стратегическо виждане, обучение и ресурси. Асоциацията помага на лидерите от местните църкви да установяват библейски функциониращи църкви, които достигат до множества от невярващи хора.

Условия за участие:

Редовна такса за участие: 40 лв.

Младите лидери на възраст до 35 години (младежки ръководители, детско служение, хваление) ще платят такса от 15 лв, като останалите 25 лв. се поемат от служението „Уилоу крийк”.

Регистрационната такса включва обяд (сандвич); кафе и чай по време на почивките и работни тетрадки, които ще са нужни за времето, в което ще има обсъждания на малки групи. Освен това, регистрираните ще получат книгата на Бил Хайбълс „Дръзновено лидерство”.

Място на провеждане: София, ул. Бачо Киро, 21

За контакти:

Студио 865, willow@studio865.org, тел. 02/ 952 15 09

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg