Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Майкъл Смит в „Залата на славата в госпъл музиката”

Main Pic
Публикувана: 08.02.2009
Автор: ЕВ
Прочетена: 1189
Коментари: 0
Легендарният християнски изпълнител Майкъл Смит беше представен в „Залата на славата на госпъл музиката”.
Даровитият музикант, който е на християнската музикална сцена повече от четвърт век, беше придружен от кънтри певицата Доли Партън, д-р Боби Джоунс, групата Dixie Hummingbirds и продуцента Леър Гос.
Президентът на фондация „Асоциация на госпъл музиката“ Джон Стил изрази почитанието си към най-новите музиканти, включени в залата: „Всички изпълнители, включени в „Залата на славата“, тази година са постигнали огромен професионален и личен успех. Този успех е в много различни сфери на музиката и развлекателния бизнес, но всеки един носи наследството на Божието мощно докосване в живота си.“
„Залата на славата на госпъл изпълнителите” празнува приноса на християнската музика повече от 4 десетилетия.
Повече от 150 изпълнители са заели своето място там, имена като The Winans, Елвис Пресли, Ейми Грант, Андре Кроуч и Санди Пати.
Тазгодишната церемония по въвеждането в залата се проведе на 2.02.2009 г. в Нашвил. През ноември 2008 г. Майкъл Смит издаде своя последен албум със заглавие A New Hallelijah, който получи одобрението на критиците.
Доли Партън също има няколко госпъл албума. В нейния комплекс Dollywood Theme Park в Pigeon Forge се помещават Южният музей на госпъл музиката и „Залата на славата“.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg