Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Госпъл албум с участието на Джон Бон Джоуви и Куин Латифа

Main Pic
Публикувана: 05.05.2009
Автор: ЕВ
Прочетена: 1258
Коментари: 0

Някои от най-известните изпълнители на музикалната сцена, като Джон Бон Джоуви, Куин Латифа, Джос Стоун и други, участват в сборен госпъл албум Oh Happy Day: An All-Star Music Celebration. Албумът излезе на пазара в края на март т.г. и е съвместна продукция на EMI Gospel и Vector Recordings.

Световноизвестните музиканти пеят заедно с госпъл музикантите, както и с някои от най-известните госпъл хорове. Съвместно те изпълняват версии на най-популярните и обичани госпъл песни. Целта на продуцентите е да привлекат световноизвестните музиканти и да създадат една въздействаща музика – интересно съчетание между госпъл музика и други жанрове.

Джон Бон Джоуви изпълнява песента Keep the Faith заедно с Вашингтонския младежки хор. З Доорс Даун си партнират с хора Soul Children of Chicago, Хедър Хедли и соул легендата Ал Грийн предлагат ново звучене на песента People Get Ready.

Хедър Хедли, нашумяла с ролята си в бродуейския мюзикъл „Цар Лъв”, коментира: „Човек не всеки ден има възможност да изпълни класическо парче като People Get Ready, като си партнира с легендата Ал Грийн. За мен беше истинско удоволствие да участвам в записа на този албум.”

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg