Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Уитни Хюстън – музика с дълбоки послания

Main Pic
Публикувана: 04.11.2009
Автор:
Прочетена: 1338
Коментари: 0
След 7 години почивка от професионални изяви попзвездата Уитни Хюстън се завръща на сцената с нов албум, който звучи като съкровена духовна изповед. За първи път текстовете на певицата носят ясни послания за търсенето и намирането на утеха в Бога.
„Гледам към Теб“ (I Look To You) – заглавната песен от новия албум на Уитни Хюстън, носи духовно послание. Това заявява звездата пред американско списание. Тя благодари на Бог за подкрепата му в най-тежките й периоди: „Благодаря на Бог, че никога не ме е изоставял. Каквото и да съм правила.“ Нейната певческа кариера започва в църква в Ню Джърси, където пее с майка си Сиси в църковния госпъл хор.

Новият албум „Гледам към Теб“ отразява живота на 46-годишната Уитни с всичките му възходи и падения. В песните си тъмнокожата изпълнителка разказва за мрачните времена на наркозависимост и домашно насилие. В баладата „Гледам към Теб“ тя пее: „Поглеждам към Теб. След всичко, което съм преживяла, се питам: накъде да се обърна? Поглеждам към Теб. Сега, когато всичката ми сила ме напусна, в Теб мога да се почувствам отново силна“, изповядва певицата.

Тъй като злоупотребява с цигари, алкохол и наркотици, дълго време изпълнителката на хита I Will Always Love You („Винаги ще те обичам“) от филма „Бодигард“ не можеше да взима високи октави. Заради новия си албум тя се подлага на продължителни и упорити упражнения, които възстановяват вълшебния й глас, който обещава „Винаги ще те обичам“.
Едва ли някой в Холивуд е очаквал музикалното завръщане на някогашната звезда от „Бодигард“. Анорексичен външен вид, белязан от неуспешен брак, алкохол, цигари и наркотици – всичко това предричаше безславното падане на една угаснала без време звезда. Стъпила на краката си психически и физически, днес Уитни пее: I’ve got nothing but love... even for those who tried to take me down („Аз не изпитвам нищо друго, освен любов, дори към тези, които се опитваха да ме повалят на земята“).

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg