Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ребека Сейнт Джеймс с първа роля в киното

Main Pic
Публикувана: 01.12.2009
Автор: ЕВ
Прочетена: 1064
Коментари: 0
Носителката на „Грами“ Ребека Сейнт Джеймс изигра първата си роля във филма „Изборът на Сара“ (Sarah’s Choice). Лентата окуражава жените да раждат повече деца.
Сара Колинс е амбициозен ръководител на отдел „Клиенти“ в рекламна агенция. Тя е млада, неомъжена, ангажирана и... бременна. Едно дете би било голям удар за кариерата й, сигурна е тя. Сара трябва да вземе съдбоносно решение – детето или кариерата. Приятелите и колегите й я съветват да направи аборт, но тя се колебае. Нощните видения и срещата с мистериозен непознат поставят на изпитание решенията й. При едно посещение в църква Сара се среща с духовник, който й казва: „Ти си на кръстопът, но Бог е тук за теб.“
Ребека Сейнт Джеймс досега говореше за себе си чрез своята музика, но също и чрез книги. 32-годишната американка е смятана за една от звездите на християнската попсцена. Досега има 10 издадени албума, а „Изборът на Сара“ е първият й филмов ангажимент. Лентата тръгна официално от 6 ноември т.г. във всички американски кина.
Пред сайта „Християнско кино“ певицата споделя, че филмът я е просълзил. Извън снимачната площадка Ребека е ревностен защитник на сексуалната етика и чистота: „Ние живеем в свят, в който всеки ден много млади жени попадат под влиянието на разрушителни моменти и се налага да вземат съдбоносни решения. Мисля, че „Изборът на Сара“ е важен филм, от който звучат Божи послания“, споделя младата певица.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg