Неделя, 09.08.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото, ако и да изчезнат планините И да се поместят хълмовете, Пак Моята благост няма да се оттегли от тебе, И заветът Ми на мир няма да се помести, Казва Господ, Който ти показва милост," Исая 54:10

OnLine
RSS Facebook Twitter

Скот Самуейс събра младежи от София и още 12 града

Main Pic
Публикувана: 14.12.2009
Автор: ЕВ
Прочетена: 902
Коментари: 0
Над 500 млади хора се събраха в събота, 12.12. в сградата на ЕПЦ 1, на ул. Бачо Киро 21 на събитие, което беше революционно както като тема, така и като техническо изпълнение.
Гост говорителят Скот Самуейс, който е директор на Youth Alive и младежки пастор в Хилсонг, Австралия, сподели с ентусиазираната аудитория темата „Да бъдеш привлечен от красотата на Господа“. В типичен младежки, нестандартен стил, той говори за използването на дарбите и талантите (включително физическата красота), които Бог ни е дал за нещо красиво в духовен план.
За тези, които не можаха да присъстват в София беше осигурена възможност да гледат събитието на живо. Екипът на 865TV заснемаше и излъчваше до 9 града в страната и още 3 извън България. Това беше първото българско християнско събитие, излъчено директно през Интернет с висока резолюция на сигнала. Разполагащите с подходяща апаратура местни църкви показваха на голям екран случващото се в София.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg