Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Новият филм от създателите на „Огнеупорен брак” е за бащинството

Main Pic
Публикувана: 27.12.2009
Автор: ЕВ
Прочетена: 1767
Коментари: 0
Създателите на филмите „Огнеупорен брак” и „Срещу гигантите” обявиха, че следващият им филмов проект ще бъде за нуждата от благочестиви бащи.
„Дръзновени” – четвъртият филм на църковното служение Sherwood Pictures, ще проследи четирима полицаи, изправени пред важни решения, които ще повлияят живота на семействата им. Четиримата мъже ще преживеят заедно трагедия, която ще ги предизвика да изпълнят ролята си на бащи според Божия замисъл.
„Вярваме, че Бог ни призовава като църковно семейство чрез този филм да предизвикаме мъжете да поемат духовното ръководство в семействата си”, обяви Стивън Кендрик, един от сценаристите, пред 1300 души, събрали се в църквата „Шърууд” в Албъни, Джорджия.
В представянето на проекта бе посочено, че 4 от 10 брака завършват с развод и повече от 1/3 от децата не живеят с биологичните си бащи.
„Бог се нарича наш Баща. Всеки баща трябва да представя Бог на своите деца”, заявява Кендрик и продължава: „Често казваме, че бащите в това поколение не представят Бог добре и децата израстват с мисълта, че Бог е като техния земен баща.”
Кендрик казва още, че не всичките четири истории в „Дръзновени” ще имат добър край, защото целта е мъжката аудитория да си тръгне с въпроса: „Какъв мъж искам да бъда?”
Братята Шърууд създават Sherwood Pictures през 2002 г. и стават известни през 2006 г. с филма „Срещу гигантите”, чиято брутна печалба е 10 млн. долара при работен бюджет от едва 100 000 долара.
След този успех филмовото служение заснема „Огнеупорен брак” (2008 г.), за който се твърди, че е спасил много бракове. Бюджетът на този филм е 500 000 долара. Печалбата от него надхвърля 33 млн. долара.
Заснемането на новия филм започва през пролетта и ще излезе в началото на 2011 г.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg