Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Глобална лидерска конференция „Уилоу Крийк“

Main Pic
Публикувана: 22.06.2010
Автор:
Прочетена: 1342
Коментари: 0
Интервю с Улф Остерлунд, координатор за Европа

И тази година около 120 хил. водачи от цял свят ще участват в общото поучение, ще отделят време да осмислят материала и да повишат своето ниво на ръководене.

Какво е Глобалната лидерска конференция?
Това е годишно събитие, което дава знание и вдъхновение. Това е събитие, което се случва на живо в Чикаго всяка година през месец август и се предава в Северна Америка чрез сателит. За останалите 160 града в 60 страни по света се добавят субтитри и Глобалната лидерска конференция се предлага като видеообучение. В Европа събитието присъства в програмата на 20 страни, включително и в България.

Кои ще са говорителите през 2010 г.?
Говорителите са от сферата на бизнеса, от сферата на неправителствените организации и от сферата на църквата и църковните организации. Достатъчно е да споменем имената само на някои от тях – Джим Колинс, Ти Ди Джейкс, Анди Стенли, Джак Уелч, Кристин Кейн и, разбира се, Бил Хайбълс, за да се уверим във високото експертно ниво.

Каква е ползата от това да участваме в конференцията?
Ние вярваме, че водачите могат да се учат един от друг. Вярваме, че те, където и да се намират, каквото и да ръководят, се нуждаят от регулярно обучение, за да се развиват като истински водачи.
Ако вземете участие в Глобалната лидерска конференция, то вие ще имате възможност да осмислите и приложите материала след всяка отделна сесия на конференцията. Това се случва както на лично ниво, така и заедно с други водачи.
За да имате възможно най-добри резултати, когато сте на конференцията, ние препоръчваме да дойдете заедно със своя екип. Доведете колегите, партньорите, доброволците, които служат при вас и приятелите си на Глобалната лидерска конференция, и така присъствието ви ще бъде още по-пълноценно.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg