Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Турне на госпъл групата „Континенталс” в България от 21 до 26 февруари

Main Pic
Публикувана: 17.02.2011
Автор: ЕВ
Прочетена: 1128
Коментари: 0

„Континенталс” са изпълнители, които с песните и програмата си разказват за Божията любов, излята в сърцата им. Програмата им се състои от съвременно аранжирани музикални произведения, подходящи за различни възрастови групи. Студио 865 е представител на тези изпълнители за България, като за 2011 г. сме планирали 6 концерта в 6 различни града на България.
– 21 февруари в София
– 22 февруари в Шумен
– 23 февруари в Бургас
– 24 февруари в Хасково
– 25 февруари в Стара Загора
– 26 февруари в Пловдив

Няколко думи от самите изпълнители в групата за програмата, с която идват в България:
През последните години за нас стана традиция да адаптираме програмите си за европейска аудитория. Програмата, с която идваме тази година, сме озаглавили „Гласове на вяра”. Вярата е невидима! Как да вярваме в нещо, което не може да бъде видяно? Често хората около нас ни гледат скептично, но вярата и надеждата в Бог е мотивация за милиони хора.

 

Чрез „Гласове на вяра” „Континенталс” ще разкажат своя личен опит за живот с Бога, Който е Жив и деятелен в живота на хората.

Програмата е разнообразна и съдържа песни, написани специално за „Континенталс”, както и хорали с аранжименти в техен стил. Хвалебствената музика заема голяма част от програмата, но също така включва и станалите популярни песни през последната година, които също намират своето място в изпълненията им.

 

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg