Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нов албум на „Хилсонг”

Main Pic
Публикувана: 14.07.2011
Автор:
Прочетена: 1387
Коментари: 0

Групата „Хилсонг” издаде нов албум по случай 20-годишнината си, съобщи Christian Today. Албумът е озаглавен „Бог може” (God is able). Рувим Морган и екипът на „Хилсонг” вярват, че само по Божия благодат влиянието на групата продължава да расте и да се разпространява по света.

 

Събраните нови песни и вдъхновяващият нов репертоар от химни на общността, хвалебната жертва и страстно поклонение, които са в основата на албума, са записани от екипа на „Хилсонг” с надеждата, че това ще благослови Тялото Христово. Aлбумът „Бог може” е отражение на ръста, силата и мощта на местната църква. „Аз харесвам този албум – казва Рубен Морган, пастор на поклонение „Хилсонг”, Австралия. – Новите песни са песни на вярата и надеждата, песни, които действително поддържат нашата църква.”

 

Хвалението на църквата „Хилсонг” звучи по цял свят. Групата за поклонение се състои от международен екип, в това число Рубен Морган, Джоел Хюстън, Дарлин Чек, „Хилсонг Юнайтед”, а също така и екипи от Лондон, Стокхолм и Кейптаун.

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg