Петък, 18.09.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И ушите ти ще слушат зад тебе слово, което, Когато се отклонявате на дясно И когато се отклонявате на ляво, Ще казва: Тоя е пътят, ходете по него." Исая 30:21

OnLine
RSS Facebook Twitter

Електронните Библии са достъпни на повече от 540 езика

Main Pic
Публикувана: 07.06.2012
Автор:
Прочетена: 2177
Коментари: 0

„За първи път в историята ние имаме възможност да разпространяваме Светото писание на всички езици по света – заяви директорът на мисията „Слово от слушане” Троя Карл. – Много сме насърчени от факта, че сега всеки и по всяко време може да получи достъп до Словото на Бога”. За една година организацията е успяла да създаде безплатно приложение за четене на Библията за всички видове мобилни телефони, смартфони и таблети. Днес мобилните телефони се използват от около 5 милиарда души по целия свят. Това означава, че 5 милиарда от жителите на планетата могат да получат достъп до Библията.

Броят на смартфоните също расте. Карл допълва, че подобен тип разпространение на Божието Слово на практика не познава граници. Някои държави действително забраняват мисионерската дейност и вноса на Библията, но те са безсилни пред използването на модерните технологии. Заедно с това се решава и друг проблем. Дори хора, които не могат да четат, могат да слушат Божието Слово чрез аудиоформат. Аудио Библията е достъпна на 542 езика. „Ние постоянно чуваме свидетелства, как хората получават духовно насърчение, душата им се възражда, а някои дори се обръщат към Христос – споделя Карл. – До 2016 г. в света ще има приблизително 5 милиарда потребители на смартфони. Нашата цел е Библията да присъства във всеки един от тях”.

Източник: cnlnews.tv

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg