Събота, 24.10.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И без противоречие, велика е тайната на благочестието: - Тоя, "Който биде явен в плът, Доказан чрез Духа, Виден от ангели, Проповядан между народите, Повярван в света, Възнесен в слава"." 1 Тимотей 3:16

OnLine
RSS Facebook Twitter

Проповедникът без ръце и крака Ник Вуйчич написа нова книга – „Безграничен”

Main Pic
Публикувана: 08.04.2013
Автор:
Прочетена: 1870
Коментари: 0

 

Проповедникът без ръце и крака и основател на организацията „Живот без крайници” Ник Вуйчич написа нова книга – Unlimited („Безграничен”), която излезе на 2 април т.г. Книгата включва малки истории не за безграничните възможности на Ник, а за безграничната любов на Бога и Неговата сила. „Ако живеете всеки ден с вяра, животът ви няма да има никакви ограничения, защото Бог е безграничен”, пише Ник в книгата си.

Поредният евангелизационен проект на Ник Вуйчич стартира този месец, съобщава Charisma News. Ник ще посети 26 места – Япония, Филипините, Малайзия, Виетнам, Камбоджа, Макао, Хонконг, Южна Корея, Индонезия, Бруней/Тайланд, Сингапур и 13 различни страни и територии на Южна Америка. Целта на пътуването е да се мобилизира църквата и да се помогне на хората да осъзнаят, че всички планове и намерения трябва да идват от Бога. „Аз не гоня конкретни числа, но в същото време искам хората по целия свят да узнаят, че Исус е жив”, заяви Вуйчич.

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg