Понеделник, 30.03.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Разумните ще сияят със светлината на простора, както и онези, които обръщат мнозина в правда - като звездите до вечни векове." Данаил 12:3

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бургазлии ЗА традиционното семейство

Main Pic
Публикувана: 24.06.2013
Автор:
Прочетена: 1478
Коментари: 0

Граждански форум за защита на децата и семейството организира на 22 юни т.г. в Бургас шествие под надслов „„ЗА традиционното семейство“, което да се противопостави на гей парада в София. Въпреки отмяната на „София Прайд“ за есента, стотици граждани се включиха в събитието. Някои от тях бяха облечени в сватбени облекла, други носеха българското знаме или плакати с лозунги „Всяко дете заслужава мама и татко”, „Не искаме Содом и Гомор“ и др. и транспарант „Бог да пази България”.

Шествието започна в 18.00 ч., от площад „Тройката" и се отправи към Община Бургас, където ръководителите на местните евангелско-протестантски църкви изразиха своята позиция, а след това продължи по ул. „Александровска“.

Участниците се обявиха за традиционното семейство от един мъж и една жена и срещу легализирането на еднополовите бракове, както и срещу пропагандата на хомосексуализма в училищата.   

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg