Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Международната младежка конференция Mission-Net 2013

Main Pic
Публикувана: 10.10.2013
Автор:
Прочетена: 1313
Коментари: 0

Международната младежка конференция Mission-Net се организира за трети път след 2009 и 2011 г. Събитието е насочено към млади хора от цяла Европа. Организатори са Европейският евангелски алианс (ЕЕА) заедно с неговата Младежка мрежа и с Европейския евангелски мисионерски алианс (ЕЕМА). Целта на конференцията е да подбуди новото поколение на европейските църкви (от 16 до 30 г.) за служение и мисия.

Очаква се няколко хиляди младежи да се съберат в немския град Офенбург от 28 декември т.г. до 2 януари 2014 г. Лектори са водещи имена от европейския евангелски живот. Събитието също така дава платформа за представяне на всякакви християнски мисии, работещи на континента и другаде. На отделни щандове се представят различните държави и културата им.

Таксата от 100 евро за участие в конференцията е валидна при регистрацията преди 15 октомври! След тази дата сумата е по-висока.

От България се планира групово пътуване с тръгване от София директно до Офенбург и обратно. ХМБО (Християнската младежка баптистка организация) си партнира с Евангелската младежка организация (ЕМО) към Обединените евангелски църкви (ОЕЦ) за подготовката на общото пътуване. Очакваме български младежи от различни деноминации да се включат в конференцията. (Владеенето на английски език е препоръчително, но не и задължително. Превод ще бъде осигурен за всички основни лекции.)

Нашето искрено желание и молитва е да видим как Бог работи в младите хора и как те откликват на призива Му. Нека заедно да се молим за плодове от усилията ни през 2013 г. Нека търсим лицето Му и водителството Му за по-дълбока отдаденост сред младите хора у нас.

Влади Райчинов

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg