Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм: Християните в Америка да се подготвят за преследване

Main Pic
Публикувана: 25.06.2015
Автор:
Прочетена: 7017
Коментари: 0
Франклин Греъм публикува в петък в социалните мрежи остро изявление, във връзка с решението на Върховния съд на САЩ за легализирането на еднополовите бракове във всички 50 щата.
 
Малко след обявяването на решението, евангелизаторът написа във Фейсбук:
„Върховният съд на САЩ постанови днес, че еднополовите бракове са законни във всички 50 щата. С цялото ми уважение към съда, той не е създал брака и следователно няма право да го предефинира.
Много години преди да е съществувало нашето правителство, бракът е създаден от Онзи, Който е създал мъжът и жената — Всемогъщия Бог — и Неговите решения не подлежат на обжалване или преразглеждане, от който и да е човешки съд. Бог ясно определя брака в Своето Свято слово: "Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът" (Битие 2:24).“
 
Коментаторът от Фокс нюз, Тод Старнс, включи в новините на телевизионния канал на живо от Северна Каролина, Франклин Греъм, за да коментира решението на Върховния съд.
 
Греъм се изказа критично за това, че "правителството узаконява греха" и според него това ще доведе до преследване на християните. Франклин Греъм обеща, че "никога няма да приеме в сърцето си" това решение, защото "Бог е Този, който е създал брака и Бог не променя решението си."
 
Греъм предупреди християните, че "е добре да бъдат подготвени", защото това може да предизвика преследване на християните, което в крайна сметка, ще доведе Божият съд над Америка. "Аз вярвам, че Божият съд ще дойде над тази нация", каза той, отбелязвайки, че точно както Бог донесе осъждение за народа на Израел в Библията, така също Той ще осъди и Америка.
 
Източник: Фокс нюз
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg