Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Глобална лидерска конференция 2015

Main Pic
Публикувана: 25.10.2015
Автор:
Прочетена: 1759
Коментари: 0
Тази година Глобалната лидерска конференция ще се проведе на 30 и 31 октомври от 9:00 ч. до 17:00 ч. в новата сграда на Първа баптистка църква, София.
 
Глобалната лидерска конференция е събитие от световен мащаб, предназначено да помогне на участниците да усъвършенстват своите знания и умения. През 2015 година, близо 260 000 лидери по целия свят ще участват в инициативата. В България, тя ще се проведе за девети пореден път.
 
Според организаторите, това е една "уникална възможност, да подобрите уменията си и да изграждате хората, които ръководите. Лидерската конференция е доказан инструмент за получаване на убедителни резултати при лидери, които я посещават. Участниците ще придобият нови умения за работа в екип, ще увеличат удовлетвореността и продуктивността от работата си."
 
Според анкета, проведена сред участниците през 2014 година, вследствие на наученото, компанията или ръководената от тях организация е станала по-ефективна, поради по-ясно поставените цели, а самите лидери се чувстват по-удовлетворени. Анкетираните назовават конкретни аспекти в работата, в които те или техният ръководител са станали по-добъри водачи.
 
Част от говорителите тази година ще бъдат:
 
Бил Хайбълс - първи пастор на Willow Creek Community Church, църква с повече от 25 000 души, която през 2015 година празнува 40-тата си годишнина. Той основава Глобалната лидерска конференция с посвещението да развива и обучава лидери по цял свят. През 2014 г. Конференцията обучи над 220 000 лидери в 785 града и 108 държави. Хайбълс е автор на повече от 20 книги бестселъри, включително Simplify, Дръзновено лидерство и Аксиома: силни притчи за лидерството.
 
Брайън Хюстън - първи пастор на намиращата се в Австралия църква „Хилсонг”, едно глобално семейство от събрания, състоящо се от над 100 000 ежеседмични посетители. Оценяван за своята дързост, иновативност и визия, той има страст за местната църква и упълномощаване на следващото поколение лидери със свежи библейски поучения, актуално хваление и достъпно общество. Той е и президент на Hillsong Bible College и изпълнителен продуцент на над 30 златни и платинени албума, които идват от хвалебния екип на „Хилсонг”.
 
Шила Хийн - за две десетилетия е била в Харвардския проект за преговори Harvard Negotiation Project, където е специализирала в най-трудните разговори — където разногласията са силни, емоциите бурни и взаимоотношенията обтегнати. Фирмата ѝ, Triad Consulting Group, работи с изпълнителни екипи, за да заздрави техните работни взаимоотношения, да минат през трудните разговори и да вземат заедно добре обмислени решения. Тя е написала два бестселъра на New York Times включително последната и книга Thanks for the Feedback, която помага на лидерите да подобрят способността си да получават обратна връзка.
 
Източник: Christianleader.bg
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg