Неделя, 21.10.2018

Вестник Евангелски

Стих на деня"По-добре малко с правда, Нежели големи доходи с неправда," Притчи 16:8

OnLine
RSS Facebook Twitter

Основният библейски стих в живота на Били Греъм

Main Pic
Публикувана: 18.10.2017
Автор:
Прочетена: 1604
Коментари: 0
Известният евангелизатор Били Греъм ще празнува своя 99-и рожден ден следващия месец, но дори с напредването на възрастта, той продължава да отдава приоритет на Писанието.
 
Неговият син, Франклин Греъм, сподели в публикация във Facebook, че баща му е поставил един конкретен стих от Библията навсякъде из цялата си къща в Северна Каролина.
 
Младият Греъм го нарича стихът на живота на неговия баща, пише ChristianToday.com. "И до днес баща ми Били Греъм има библейски стих, закачен на стената в неговата спалня, напечатан с много големи букви. Всъщност той е и в трапезарията, в банята и на няколко други места в къщата! Преди своя 95-и рожден ден той работеше по проповед, основаваща се на това ключово Писание. Неговият стремеж беше да го запамети, да насити сърцето и ума си с него."
 
Стихът е Галатяни 6:14 - "А далеч от мене да се хваля освен с кръста на нашия Господ Исус Христос, чрез който светът за мене е разпнат, и аз за света".
 
Франклин Греъм казва още, че този стих е "велик стих, чрез който да живеем".
 
Били Греъм ще празнува 99-ия си рожден ден на 7 ноември т.г. Въпреки напредналата си възраст, той продължава да е съсредоточен върху Писанието и също така се радва на посещенията на членове на семейството и близки приятели, споделя синът му Франклин.
 
Източник: ChristianHeadlines.com
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg