Събота, 20.01.2018

Вестник Евангелски

Стих на деня"Съразпънах се с Христос и сега вече не аз живея, а Христос живее в мен; а животът, който сега живея в тялото, живея го с вярата, която е в Божия Син, Който ме възлюби и предаде Себе Си за мене." Галатяни 2:20

OnLine
RSS Facebook Twitter

Стивън Болдуин е преследван заради вярата си

Main Pic
Публикувана: 05.01.2018
Автор:
Прочетена: 570
Коментари: 0

Американският актьор Стивън Болдуин разкри, че по време на работата си в Холивуд се е сблъскал с "преследвания", защото бил вярващ. В интервю за Hollywood Reporter той сподели, че много хора от киноиндустрията отказват да работят с него. За него те казвали саркастично: "Oня с Библията“. Той бил също наричан "религиозна откачалка".

Освен заради вярванията си, Болдуин бил критикуван и заради подкрепата му за Доналд Тръмп. На въпроса за кого повече го преследват, заради Исус или Тръмп, актьорът отвърна: "Естествено, че заради Исус". Но добави, че в това отношение Тръмп "не е много по-назад". Той е "втори с незначително изоставане", пошегува се 51-годишният Стивън Болдуин.

Стивън е най-младият от четиримата братя Болдуини. Той е евангелски християнин и признава неоспоримия авторитет на Библията. Актьорът се е снимал в десетки филми, като е известен най-вече с лентата „Обичайните заподозрени“, която е удостоена „Оскар“.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg