Четвъртък, 15.11.2018

Вестник Евангелски

Стих на деня"Претърпявайте си един друг, и един на друг си прощавайте, ако някой има оплакване против някого; както и Господ е простил вам, така прощавайте и вие." Колосяни 3:13

OnLine
RSS Facebook Twitter

Стивън Болдуин е преследван заради вярата си

Main Pic
Публикувана: 05.01.2018
Автор:
Прочетена: 1057
Коментари: 0

Американският актьор Стивън Болдуин разкри, че по време на работата си в Холивуд се е сблъскал с "преследвания", защото бил вярващ. В интервю за Hollywood Reporter той сподели, че много хора от киноиндустрията отказват да работят с него. За него те казвали саркастично: "Oня с Библията“. Той бил също наричан "религиозна откачалка".

Освен заради вярванията си, Болдуин бил критикуван и заради подкрепата му за Доналд Тръмп. На въпроса за кого повече го преследват, заради Исус или Тръмп, актьорът отвърна: "Естествено, че заради Исус". Но добави, че в това отношение Тръмп "не е много по-назад". Той е "втори с незначително изоставане", пошегува се 51-годишният Стивън Болдуин.

Стивън е най-младият от четиримата братя Болдуини. Той е евангелски християнин и признава неоспоримия авторитет на Библията. Актьорът се е снимал в десетки филми, като е известен най-вече с лентата „Обичайните заподозрени“, която е удостоена „Оскар“.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg