Сряда, 29.01.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"И така, като Божии избрани, святи и възлюбени, облечете се с милосърдие, благост, смирение, кротост, дълготърпение." Колосяни 3:12

OnLine
RSS Facebook Twitter

Библейско състезание за юноши

Main Pic
Публикувана: 09.03.2018
Автор:
Прочетена: 1032
Коментари: 0

За осма поредна година Скрипчър Юниън (Сдружение „Обединение Светилник България“) организира библейско състезание за юноши „В ръката Му имаше книга“.

Тази година събитието ще се проведе на 10 март, от 10 часа в гр.София като отборите и участниците ще бъдат от цялата страна от различни църкви и деноминации.

Целта на състезанието е да изгради и насърчи младите хора на възраст от 14 до 18 години, да общуват ежедневно с Бога чрез четене на Библията и молитва, за да достигнат до лична вяра в нашият Господ Исус Христос, да израснат във вярата и да станат посветени служители за Божието дело.

Състезанието традиционно се провежда в няколко кръга. Отделните отбори се състоят от четирима състезатели, всеки от които отговаря за един от четирите раздели в конспекта в индивидуалните игри.

Тази година наградата за победителите в юношеското състезание е екскурзия “По стъпките на Апостол Павел” – Гърция – Атина, Коринт, Солун.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg