Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Терористична атака в Торонто, Канада взе поредните невинни жертви

Main Pic
Публикувана: 23.04.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1088
Коментари: 0

Поредна терористична атака се състоя вчера в Торонто, Канада на улиците Йондж и булевард Шепард. Мъж се вряза с ван в пешеходците, помитайки невинни хора.  Полицията е била информирана с обаждане на 911 и 26 минути по-късно терористът е задържан.

Според информация на полицията в Торонто загиналите са 9, а ранените 16. Очевидци са заснели видеоклип, на който се вижда как мъжът е задържан от местната полиция, без да бъдат произведени изстрели. В същия момент той размахвал предмет с лявата си ръка, който не е оръжие и викал: „Убийте ме!“

Заподозреният е идентифициран като Алек Минасиан на 25 години от Ричманд Хил. Той ще се яви в съда на Финч авеню днес, 24. 04 в 10.00 сутринта канадско време. Полицията в Торонто вече е осигурила онлайн и телефонна линия в подкрепа на присъствалите на трагедията и на семействата на жертвите. Още вчера на мястото на инцидента са били изпратени психотерапевти, които да са в помощ на пострадалите.

Разследването продължава. Полицията очаква нова информация от очевидци. Инцидентът е станал в най-големия трафик от деня на една от най-натоварените улици в града. Следващата пресконференция на медиите за допълнителна информация ще се състои днес следобед на място, което ще бъде съобщено допълнително.


Източник: twitter.com/TorontoPolice  
 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg