Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Семейството на Барбара Буш свидетелства за вярата ѝ в деня на нейното погребение

Main Pic
Публикувана: 24.04.2018
Автор:
Прочетена: 1502
Коментари: 0

Приятели, семейство, известни личности, бивши президенти и техните съпруги, в това число първата дама на САЩ, Мелания Тръмп се събраха в събота, за да присъстват на погребението на бившата първа дама, Барбара Буш. Над 1 500 души се събраха в Епископалната църква, Св. Мартин в Хюстън, за да пеят и се молят, както и да изслушат подбрани библейски пасажи на погребалното богослужение в чест на Барбара Буш.

Внучките на Барбара Буш прочетоха няколко пасажа от Библията, с които ознаменуваха живота, вярата и надеждата за вечността, които олицетворяват личността на тяхната баба. Бяха прочетени пасажи от Еклисаст, както и прочутата 31 глава от Притчи, която възхвалява добродетелната жена, съпруга и майка.

Последният библейски пасаж е от 2 Коринтяни 4:17-5:9, който също е знаков, защото говори за вечния дом на всеки вярващ, който има надежда за вечността заради упованието си в Бога.

В края на погребалната служба синът на Барбара Буш и бивш губернатор на Флорида Джеб Буш споделя един от последните разговори с майка си, в който тя му казва: „Джеб, аз вярвам в Исус и зная, че Той е мой спасител. Не искам да оставям баща ти, но зная, че отивам на едно прекрасно място.“
 

Източник: Christianheadlines.com

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg