Четвъртък, 16.08.2018

Вестник Евангелски

Стих на деня"Ако изповядваме греховете си, Той е верен и праведен да ни прости греховете, и да ни очисти от всяка неправда." 1 Йоан 1:9

OnLine
RSS Facebook Twitter

Време за промяна

Main Pic
Публикувана: 30.04.2018
Автор:
Прочетена: 1347
Коментари: 0
Уважаеми читатели,
 
От името на Християнско сдружение Студио 865, издател на „Евангелски вестник“, със смесени чувства ви информирам, че е време за промяна. Радостина Василева, която през последните години се грижеше за публикациите във вестника и даваше всичко от себе си в сферата на християнските медии в България, поема по нов път със своето прекрасно семейство.
 
От все сърце ѝ благодарим за старанието, посвещението и професионализма. „Евангелски вестник“ дължи много на нейното посвещение и постоянство в работата. Екипът на вестника ѝ пожелава радост в ежедневието, мъдрост за всяка следваща стъпка и благодат в израстването като съпруга и майка. 
 
Новият редактор на вестника е Петя Зарева, преводач на известни и значими богословски издания, богослов и автор на редица публикации. Петя и съпругът ѝ са в активно пастирско служение от 30 години. Петя Зарева е и автор на публикуваната през декември 2015 г. книга „Копнеж по вечността“, която съдържа биографични разкази, поезия, импресии и есета. Понастоящем е лектор във ББИ.
 
Редакцията на „Евангелски вестник“ благодари на своите читатели за доверието и верността през изминалите трудни години на преход, изпълнени с предизвикателства. Надяваме се и занапред да ни се доверявате, да споделяте, да дискутирате и да ни запознавате с мненията и впечатленията си от нашите публикации. Обратната връзка е изключително важна за успешното функциониране на медията.
 
Предварително ви благодарим за интереса и съучастието към мисията, на която сме се посветили – не само да информираме, но и да образоваме, да представяме на български език това, което се случва в Родината ни и по света. В началото на месец май, изпъстрен с толкова красиви и обичани от българина празници, пожелаваме на всички вас пълноценно ежедневие, осмислено от евангелската вяра.
 
Стойко Петков
Управител на Студио 865
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg