Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Учителка в Англия е уволнена, защото открито споделя мнението си относно хомосексуализма

Main Pic
Публикувана: 03.05.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2094
Коментари: 0

Светлана Пауъл е загубила работата си като учителка, която упражнява в продължение на 17 години, защото открито изразила убежденията си, съобщава репортер на CBN. Тя е уволнена от поста си в T2 Apprenticeship Academy в Бристол, Англия и дори е обвинена в „опит за радикализация“ и даже тероризъм. Проблемът възникнал, когато една от ученичките попитала госпожа Пауъл какво мисли за хомосексуализма. Въпросната ученичка се определяла като лесбийка.

Пауъл отговорила, че като християнка смята, че Библията ясно определя хомосексуалността като нещо, което е против Божията воля. Учителката не спряла дотам, а добавила, че Бог я обича.

Малко след този разговор Пауъл е обвинена в „непристойно поведение“, след което е уволнена. Тя споделя: „С изненада разбрах, че договорът ми е прекратен. Разказах на учениците си, че Бог ги обича и те трябва да се обичат едни други. Да сравняват християнската ми вяра с тероризъм, е недопустимо.“

Според Пауъл учениците проявили интерес към нейните християнски убеждения, защото били различни от онова, което били чували до момента.

„Всички сме грешници и Бог обича всички ни“, казва Светлана Пауъл. „Бог осигури начин да бъдем простени и начинът е Неговият Син Исус Христос. Аз просто казах на това момиче, че Бог я обича.“

Източник: CBN News

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg