Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Студент по богословие удиви съдиите в шоуто America's Got Talent

Main Pic
Публикувана: 07.07.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1452
Коментари: 0

 Джоузеф О'Браян, 20-годишен студент по богословие успя да удиви съдиите на известното американско шоу "Америка търси талант" не само с певческите си данни и музикалната си дарба, но и със своите християнски възгледи.

Джоузеф се представи в шоуто с кавър версия на песънта на Лайнъл Ричи "Hello", но преди да я изпълни трябваше да отговаря на любопитни въпроси от страна на журито. Те бяха удивени, когато разбраха, че привлекателният млад студент не само няма интимна приятелка, но и никога в живота си не се е целувал.
 
Отличното изпълнение на О'Браян бе посрещнато с аплодисменти от публиката, която стана на крака, за да изрази възхищението си от таланта на младежа.
 
Една от съдиите, Мел Б. заяви, че изпълнението е било възхитително и потенциалът на Джоузеф тепърва ще отваря големи врати пред него. Друг член на журито, Хауи Мендъл добави, че е доловил притеснение по време на представянето на О'Браян, но не се съмнява, че младежът има нужните качества, за да продължи напред в шоуто. И четиримата членове на журито единодушно гласуваха в полза на О'Браян, който продължава в следващия кръг.
 
Във своя профил във Фейсбук Джоузеф О'Браян заявява, че неговата цел е да пише и изпълнява музика, която е основана на Божието слово, както и да вдъхновява своите съвременници да се решат за Исус Христос. Бащата на Джоузеф, Майкъл О'Браян е бивш член на християнската вокална група "Нова песен" (New Song), която освен че изнася концерти из страната, се грижи да подпомага деца в неравностойно положение.
 
Източник: Christian Headlines
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg