Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Пътници благодарни на Бога, след като всички оцеляват при самолетна катастрофа

Main Pic
Публикувана: 31.07.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1837
Коментари: 0

Пътниците от самолета на Аеро Мексико, който се разби малко след излитане, са благодарни на Бога, че по чудо няма загинали. В самолета е имало 103 души, от които ранените са 86, в това число и пилотът, който е пострадал най-тежко.

Жаклин Флорес, една от пътниците, която е мексиканка, но живее в Богота, Колумбия е споделила пред репортери, че е изключително благодарна на Бога и се чувства особено благословена. Багажът и документите ѝ са изгорели, но за нея е истинско чудо, което Бог е извършил, за да няма нито един загинал при такава тежка катастрофа. В самолета е имало две невръстни деца. Докато са тичали, едно от децата е плачело и викало, защото крачетата му са били обгорени.

Екипажът и пътниците са успели да изскочат от самолета, минути преди той да избухне в пламъци. По време на излитането е валял проливен дъжд и е духал силен вятър. При падането лявото крило на самолета се забило в земята, което довело до възпламеняване и на двата двигателя. 

В самолета се е намирал и свещеник Езекиел Санчес от Чикаго. Американските служби са изпратили свои представители, за да помогнат в разследването на причините, довели до трагедията. За момента се смята, че причина е лошото време.

Източник: CBN News

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg