Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Актрисата Джордин Спаркс за вярата и майчинството

Main Pic
Публикувана: 10.09.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1936
Коментари: 0

Актрисата Джордин Спаркс, която е и известна певица, споделя пред репортер на Christian Post  за своята вяра в Исус във връзка с новия християнски филм, в който участва. Той носи заглавие "God Bless the Broken Road" ("Бог благославя пътя на съкрушените"). 

Актрисата разказва как връзката ѝ с Христос се е задълбочила след раждането на сина ѝ преди четири месеца. Джордин споделя, че е израснала в семейство на християни и е имала преживяване с Христос още като малко момиче, но признава, че едва преди две години връзката ѝ с Бога е започнала да се развива и да заема важно място в живота ѝ.

Тя разказва: "Нямах представа, че раждането на сина ми ще разкрие пред мен такива нова дълбини на обичта. Не знаех, че съм способна да обичам така жертвено. Любовта към детето ми ме накара да преосмисля обичта на Бог Отец към мен, който е пожертвал Христос, за да имам вечен живот. Докато приспивам сина си всеки ден, мислите ми са предадени на молитва за него, за неговото бъдеще, за всичко, което му предстои, за решенията, които ще трябва да взема в живота си. Като майка аз призовавам Божието благословение над нещата, които тепърва ще се случват с детето ни и с нас като семейство.

Съпругът ми е особено внимателен и загрижен за моето християнско израстване. Всеки ден той не просто ми помага в отглеждането на сина ни, но и е загрижен дали съм имала достатъчно време, за да отделя за личното си общуване с Бога чрез молитва и четене на Божието слово.

Признавам, че майчинството изцяло промени перспективата ми за живота. Научи ме да казвам 'не' на неща, които преди това съм правила с лека ръка, без особено да мисля за последствията. Общуването с Господ ми помогна да осъзная, че радостта не се дължи на нещата от този свят. Той ми помогна да разбера, че радостта ми идва от взаимоотношението с Исус, и дори и да загубя всичко останало, ако имам Него, пак ще имам достатъчно." 

Източник: Christian Headlines

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg