Четвъртък, 18.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Американска футболна звезда дебютира в нов християнски филм

Main Pic
Публикувана: 24.09.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2175
Коментари: 0

В Съединените щати излезе новият християнски филм със заглавие "God bless the Broken road" ("Бог благославя пътя на съкрушените"). Изненадващото в него е, че една от ролите е поверена на известна и обичана в САЩ футболна звезда, на име, Ла Даиниан ЛТ Томлисън.

Томлисън е легенда в американския футбол, който вече има своя звезда в Залата на футболната слава от миналата година. Той е роден и отгледан в семейство на християни в малка църква, в провинциален град. Когато е поканен да участва във филма и прочита сценария, младият спортист не мисли дълго, преди да приеме, защото ролята му допада.

Филмът разказва за млада жена, чийто съпруг загива и това я кара да се ожесточи и да се разбунтува срещу Бога. Томлисън играе ролята на пастира на църквата, която главните герои посещават и той има задачата да върне младата жена отново към вярата и посвещението.

Освен това една от сюжетните линии на филма разказва за Организацията за подпомагане на ветерани от войната, която Томлисън горещо подкрепя. 

Томлисън споделя, че след приключването на снимките има желание да кандидатства за участие в следващ християнски филм, защото усещането и удовлетворението от преживяването са изключителни. 

С други думи футболната звезда тепърва ще се изявява на попрището на филмовата индустрия и занапред можем да очакваме да го видим и в други християнски филми.

Източник: CBN News

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg