Сряда, 18.09.2019

Вестник Евангелски

Стих на деня"Който е утвърден в правдата, ще стигне живот, А който се стреми към злото съдействува за своята смърт." Притчи 11:19

OnLine
RSS Facebook Twitter

Актьорът Марк Уолбърг за силата на молитвата

Main Pic
Публикувана: 02.10.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1462
Коментари: 0

Актьорът Марк Уолбърг наскоро е споделил в своя профил в Инстаграм как преминава неговото ежедневие и какви са приоритетите му.

Уолбърг, който е най-високоплатеният актьор в Холивуд за 2017 година, се подготвя за своя нов филмов проект, който се нарича "Миля 22". Въпреки голямата си заетост Марк разказва, че за последните няколко години молитвата играе централна роля в живота му.

В свое интервю, дадено през 2010 година, Марк Уолбърг споделя, че за него да бъде християнин е най-важното нещо в живота му. Той разказва: "Когато се събудя, първото нещо, което правя, е да застана на колене в молитва пред Бога и да Му благодаря. Преди да изляза от дома си, се моля, и след като изляза, първото нещо, което правя, преди да започна рутинните си неща, е да мина през църквата, за да се помоля. Дори да пътувам с децата си, и те да бързат, аз им обяснявам, че това е най-важното нещо за деня, и молитвата няма да ни забави. Когато започна деня си с молитва, зная, че съм направил правилното нещо, така че никога не я пренебрегвам или пропускам."

Уолбърг изразява съжаление за ранните години в кариерата си, когато си е позволявал да играе роли, които са недостойни за един християнин и по-специално ролята му, с която печели номинация за награда "Оскар". 

Пред репортер на Cardinal Blase Cupich, в Чикаго, Марл Уолбърг споделя следното: "Вярвам, че Бог е любящ и ми прощава, защото искрено съжалявам за лошите решения, които съм взимал в живота си преди години. Много съжалявам и за неподходящите роли, които никога повече не бих приемал."

Марк разказва, че когато се моли, той не проси от Бога успех, а се моли за своя духовен характер, за съпругата и децата си. "Да се молиш за материални неща, е смешно. Има далеч по-важни цели в живота. За мен е важно да служа на Бога и да покажа на хората, че наистина съм загърбил грешния си живот в миналото, с който съм наскърбявал Бога, причинявал съм и болка на хората, които ме обичат. Това препоръчвам и на всички, които биха прочели посланието ми."

На въпроса как успява във всичко, Уолбърг отговаря, че ако приоритетите на християните са подредени правилно и молитвата винаги е на първо място, тогава няма да имат затруднения и ще намират време за всичко в своето ежедневие.

Източник: Christian Headlines

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg