Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Мисионерът Андрю Брансън в очакване на свободата

Main Pic
Публикувана: 11.10.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1662
Коментари: 0

Преди минути вестник  New York Times излезе със съобщение за освобождаването на мисионера Андрю Брансън.

По данни на Ройтерс, на днешното съдебно заседание в Измир, поредното по делото на п-р Андрю Брансън, прокурорът по делото е поискал 10 годишна присъда за американския мисионер, който от 2 години е в затвор в Турция по обвинения в шпионаж.

В същото време, обаче, прокурорът е предложил вдигане на забраната за пътуване, която имаше Брансън, което означава, че той ще може да пътува извън Турция и да се завърне в Съединените щати.

Свидетелите са заявили, че показанията срещу Брансън са били неточни, което е в негова полза и предполага снемането на обвиненията срещу него.

Брансън се е явил в съда днес в крайбрежния град Алиага в черен костюм, а съпругата му също е присъствала на изслушването от скамейките на свидетелите.

След изслушване на свидетелите, Андрю Брансън е заявил, че не вижда връзка между техните показания и неговата ситуация, тъй като той няма нищо общо с казаното от тях.

Днес нивата на турската лира са стабилни спрямо тези на американския долар, което предполага, че съществува договорка за освобождаването на п-р Брансън.

Християните по света празнуват поредната победа на Божията милост и отговорите на техните молитви, както и в отговор на постоянството в застъпване за страдащ християнин в нужда.

Източници: Ройтерс и Ню Йорк Таймс

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg