Събота, 19.10.2019

Вестник Евангелски

Стих на деня"Верният свидетел няма да лъже, А лъжливият свидетел издиша лъжи." Притчи 14:5

OnLine
RSS Facebook Twitter

Конференция за лидерство, София, 26 и 27 октомври 2018 - Не я пропускайте!

Main Pic
Публикувана: 17.10.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 621
Коментари: 0

През 2018 година Лидерската конференция ще се проведе на 26 и 27 октомври в София, църква "Блага вест",  ул. "Партений Зографски" 8.

Изправен пред културни катаклизми, икономическа криза и все по-растящите нужди на човечеството, нашият свят зове за водачи, които да устоят: които ще съхранят характера, почтеността и решителността си. Нито един човек или църква не трябва да преминава през това сам. Присъедини се към други лидери, за да посрещнем заедно предизвикателствата, които се изправят пред нас.
 
По-долу споделяме информация за някои от лекторите на конференцията:
 
  • Ъруин Макманъс е старши пастор на MOSAIC, църква в Лос Анджелис, известна със своето новаторство, креативност, многообразие и социално предприемачество. Макманъс успява да предизвиква мисленето на хората и е говорил пред над милион души в 50 държави по темите на лидерството, креативността и културата. След като се преборва с рака, пише книгата The Last Arrow за това, как да не оставиш нищо несвършено и да живееш с устрем, амбиция и без съжаление.
  • Страйв Масииуа е сновател и председател на Econet Group - световна група за телекомуникации с дейност, инвестиции и офиси в повече от 20 държави.Той е бизнесмен от Зимбамве, който живее в Лондон, и през 2014 и 2017 г. влиза в списъка на Fortune Magazine за „50-те най-велики световни лидери“. Смятан е за едни от най-щедрите филантропи в Африка. Масииуа и съпругата му са членове на Giving Pledge и са подкрепили образованието на над 250 000 африкански сираци пред последните 20 години.
  • Саймън Синек е непоправим оптимист. Той вярва в светлото бъдеще и в способността ни да го изградим заедно. Най-известен е с популяризирането на идеята „Започнете със ЗАЩО“ и лекцията му на тази тема е третата по гледаемост в TED за всички времена. Саймън Синек е автор на бестселър от списъка на New York Times, а следващата му книга, The Infinite Game, ще излезе през октомври 2018 г.
  • Карла Харис е вицепрезидент, управляващ директор и старши съветник в „Морган Станли“. Една от най-влиятелните жени на „Уолстрийт“, Карла Харис е в списъка на Fortune Magazine на „50-те най-могъщи чернокожи директори в корпоративна Америка“, в списъка на „Най-влиятелните хора“ на Fortune и в „75-те най-могъщи жени в бизнеса“ на Black Enterprise.  Карла Харис е активно въвлечена в дейностите на местната си общност и е член на борда на надзорниците на Харвард, както и в борда на директорите на „Уолмарт Корпорейшън“. Харис е автор на Expect to Win и Strategize to Win.
  • Д-р Нтабисенг Лехоете е лекарка, чиито усилия са насочени към подобряването на достъпа до първичната здравна помощ. Мотивирана от своята вяра и историята на семейството си, тя си е поставила за цел да направи качествените първични здравни грижи достъпни за всички граждани в развиващите се държави. Лехоете е основала Quali Health в Йоханесбург в Южна Африка. Понастоящем организацията обслужва над 600 пациенти дневно в четири локации. През 2018 г. се очаква броят им да достигне 30.

Каним ви да се присъедините към динамична програма от лидери и стратези чрез широкоекранно видеоизлъчване.

За регистрация и повече информация: www.christianleader.bg

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg