Неделя, 15.12.2019

Вестник Евангелски

Стих на деня"Наистина Той се присмива на присмивачите, А на смирените дава благодат." Притчи 3:34

OnLine
RSS Facebook Twitter

Филмът за убиеца на бебета, д-р Госнел, спрян в кината в САЩ

Main Pic
Публикувана: 24.10.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2524
Коментари: 0

В САЩ излезе новият филм "Госнел", който разказва за "клиниката на ужасите" от Филаделфия и нейния главен герой, Кермит Госнел. Госнел е 72-годишен лекар, който е отговорен за убийството на повече от сто бебета. Лекарят убиец е бил разкрит след предоставени показания на негов специализант, който е изпитал угризения за стореното.

Филмът разказва историята на Госнел, показва неговата арогантност в отричане на очевидните престъпления, описва процеса срещу него и присъдата му.

Съгласно изнесените факти, огласени от прокуратурата на щата Филаделфия, доктор Гаснел е печелел по един милион долара годишно за престъпленията си. Всяка от жените, която е правела "аборт" в последните месеци на бременността, е плащала такса в размер на три хиляди долара. Бебетата били убивани с ножици, с които прерязвали врата и след това държани в пластмасови пликове, торби или буркани.

Излезлият само преди няколко дни филм вече е в челната десетка на най-харесваните филми, под номер 6 и още в първите дни е спечелил 1 200 000 долара. Повечето кина в САЩ, обаче, са отказали да го показват.

Когато хора са идвали, за да си купят билети, им е било казвано, че билетите са разпродадени, но прожекциите така или иначе са били анулирани. Имало е и случаи на хора, които са успели да закупят билети, но са получили парите си обратно, с обяснението, че прожекциите са отменени.

Според информация на Christian Post, въпреки усилията филмът да бъде спрян и атаките към него да идват от много страни, интересът към "Госнел" е огромен. Според ветераните, кампанията за спирането на един толкова успешен филм, е невиждана досега, но те заявяват, че това няма да се случи, колкото и силна да е опозицията. Целта е истината да излезе на яве и да се види от повече хора. Животът е скъпоценен, защото е дар от Бога.

Източник: Christian Headlines

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg