Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бивши ЛГБТ организират поход на свободата в Лос Анджелис

Main Pic
Публикувана: 03.11.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1252
Коментари: 0

Джефри Маккол е споделил пред Charisma News, че в неделя, 4 ноември, в Лос Анджелис ще се проведе "Поход на свободата", в който ще участват бивши представители на ЛГБТ движението.

Самият Джефри е бивш трансджендър и жиголо, който след срещата с Христос и радикалната промяна, която е преживял, има огромно желание да споделя вестта за спасение с повече хора от ЛГБТ движението. Според него тези хора копнеят да бъдат свободни, но не намират изход от ситуацията, в която се намират.

Идеята за похода е дошла от желанието на бивши хомосексуални и транссексуални да споделят своите истории със света, за да стане видно, че Господ е силен да спасява, променя и дава освобождение. Те са готови да разкажат как Исус Христос им дава сили всеки ден, за да устояват на изкушенията, които ги заобикалят.

Според Джефри свидетелствата на бившите ЛГБТ са изключително силни и въздействащи, защото показват колко милостив и съчувствителен е Бог. Господ мрази греха, но обича грешниците. Той иска те да бъдат свободни от всеки грях, в това число и греховете, свързани със сексуалността. Никой не е твърде затънал в греха, за да не може да бъде избавен от Божията любов чрез кръвта на Неговия Син Христос, пролята на Голготския кръст.

Днес "Походът на свободата" ще се състои на улиците на Лос Анджелис, а през май подобен поход е бил организиран във Вашингтон. Според Джефри подобни събития са свързани с ожесточена духовна борба, което за него в личен план е било съпроводено с атаки върху физическото му здраве, както и лични нападки с всевъзможни обиди и обвинения по негов адрес.

Джефри Маккол призовава християните по света да подкрепят това събитие, защото единната Христова църква е непобедима, когато е на колене и се застъпва за братята и сестрите в нужда или духовна борба. Църквата може да помогне и като отвори врати, за бивши и настоящи представители на ЛГБТ движението, като им даде възможност да споделят своите свидетелства.

Следващият поход, който е планиран, е за 25 май, 2019 година във Вашингтон. Онези, които проявяват интерес да чуят на английски свидетелствата на бивши хомосексуалисти, могат да гледат документалния филм със заглавие "Here's My Heart" ( "Ето, сърцето ми"). Филмът съдържа 12 свидетелства за Божията милост и Неговото чудно избавление.

Източник: Charisma News

 

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg