Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тайната на щастливия брак: Свидетелство на актрисата Кандис Камерън - Буре

Main Pic
Публикувана: 05.11.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1961
Коментари: 0

  Актрисата Кандис Камерън е известна на българската публика от популярния семеен сериал "Пълна къща", който в момента снима продължение със заглавие "По-пълна къща". Тя е сестра на актьора Кърк Камерън, който е продуцент на християнски филми.

Кандис приема Христос като тийнейджър и често говори за своята вяра. Освен че се снима във филми на семейния канал Холмарк, тя е автор на 4 книги и беше водещ на известното дневно телевизионно шоу "The View", където открито споделяше своите християнски възгледи. Това често я принуждаваше да влиза в конфликт с модерните възгледи на много от гостите в предаването, но Кандис не премълчаваше.

Докато отглежда трите си деца Кандис прекъсва своята актьорска кариера, за да се отдаде на семейството си. Тя е омъжена от 22 години за руския хокеен състезател Валерий Буре. Двамата имат 3 деца.

В интервю, дадено наскоро пред Heather MacFadyen, актрисата разказва, че животът ѝ е изключително напрегнат заради твърде много ангажименти, но нейната сила, енергия и издръжливост идват свише, защото Исус Христос е първият приоритет за нея. Според Кандис именно Христос е този, който държи семейството им заедно.

Актрисата разказва: "Библията е най-ценният авторитет за нас. Когато имаме да решаваме семейни въпроси или проблеми, и не искаме да съгрешим или направим компромис, си казваме: Нека да погледнем какво казва Библията за това. За нас тя е основата. Не е важно дали ще спечелим или изгубим, а да сме единни като семейство."

Когато коментира предизвикателствата, пред които е изправена в работата си, Камерън споделя, че в във филмовия бизнес, където работи, християнската ѝ вяра е посрещана с подигравки и обиди. В такива случаи Кандис и семейството ѝ са единодушни, че трябва "да ги победи с доброта и благост." 

Кандис пояснява: "Когато хората се държат зле с теб, присмиват ти се и те обиждат заради вярата ти, те обикновено очакват да им отвърнеш със същото. Когато обаче ги изненадаш с внимателно и любезно държане, когато им отговаряш кротко, без сарказъм, а с обич, тя сякаш са обезоръжени, защото твоето поведение не подхранва гнева и огъня им, а го потушава. Разбира се, по-лесно е да се каже, отколкото да се приложи на практика, но колкото по-често го практикуваш, толкова по-лесно ти се отдава.

В нашия брак, вече 22 години, всеки трябваше да прави жертви за семейството. През половината време аз се отказах от работата си, за да бъда в къщи и да отглеждам децата си. Когато децата пораснаха, моят съпруг трябваше да се откаже от неговата любима работа, за да се върна аз към кариерата си и семейството ни да е все така сплотено.

Всяка християнка има предизвикателства в брака при отглеждането и възпитанието на децата си. Всички сме изправени пред трудности. Аз съм избрала да започвам деня си на колене с Исус и през целия ден да разговарям с Него. Винаги Го призовавам в мислите и ума си, когато някой се държи несправедливо с мен и съм изкушена да му отвърна грубо. Викам към Христос и когато някое от децата ми не ме слуша или отвръща неучтиво, когато го съветвам за нещо. Аз съм в непрекъснат разговор с Исус за всичко в моя ден и съм сигурна, че Той ме слуша."

"Искам да съм проводник на Исусовата благост, да влияя на другите около мен, като показвам Неговата любов. Бих искала хората да дойдат до Христос и да Го познаят заради моя живот или защото съм споделила с тях Благата вест," заключава известната актриса.

Източник: Christian Headlines

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg