Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Певицата Натали Грант с реч пред Конгреса на САЩ

Main Pic
Публикувана: 02.12.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1396
Коментари: 0

Натали Грант е известна християнска певица и актриса с множество награди и световно признание, в това число и седем номинации за "Грами". Освен това Натали е и съосновател на организацията "Надежда за справедливост". В тази връзка тя е била поканена да изнесе реч пред конгреса на Съединените щати, за да сподели своя опит пред Комисията за международни отношения.

Певицата е споделила, че робството все още съществува в съвременния свят и ние трябва да направим всичко възможно, за да сложим край на това грозно бедствие, вършено от едни хора спрямо други.

Грант е била поканена да изнесе речта от сенатор Боб Коркър. По време на своята 7 - минутна реч Натали е споделила данни за трафика с хора, както и част от личния си опит с молба  американският конгрес да вземе мерки за преустановяване на тази ужасна практика.

Организацията, която Грант оглавява в момента, има 22 офиса в осем страни на четири континента и според данните, изнесени от нея, организацията "Надежда за справедливост" е успяла да спаси 37 000 деца само за 2017 година.

В заключение певицата е цитирала Притчи 31:8, като е заявила, че в своя живот тя се е посветила да изпълнява казаното в този стих, където се казва: "Застъпвай се за безгласния, за съда на всички сирачета, които загиват."

Натали е заявила, че тя лично е виждала деца и младежи, които са жертва на трафик или съвременно робство, но всички заедно можем да   помогнем, за да спрем тяхното страдание, така че справедливостта да тържествува.

Натали е завършила с думите: "За мен е истинска привилегия да мога да говоря вместо онези, които са онеправдани и не могат сами да се защитят. Оценявам честта, оказана ми от председателя на Конгреса."

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg