Сряда, 18.09.2019

Вестник Евангелски

Стих на деня"Който е утвърден в правдата, ще стигне живот, А който се стреми към злото съдействува за своята смърт." Притчи 11:19

OnLine
RSS Facebook Twitter

Християнка на финала на американско музикално шоу

Main Pic
Публикувана: 05.12.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 728
Коментари: 0
В понеделник вечерта младата християнска изпълнителка, Кимбърли Джоуи, превзе сцената на американското популярно шоу “The Voice“, като мощно прослави Господа в т.нар. "Вечер на феновете".
 
В музикалното шоуто на NBC, 26-годишната певица от Уиндзор, Кънектикът прокламира своята вяра, като изпълни популярната госпъл песен “Break every chain”, избрана от феновете. По време на шоуто Кимбърли имаше неотразимо и мощно представяне, като прослави Бога, издигнала ръце към Него. Треньорката ѝ Дженифър Хъдсън можеше да бъде видяна отстрани, пееща заедно с нея по време на изпълнението ѝ.
 
Треньорката Кели Кларксън танцуваше възторжено по време на хвалебната песен.
 
Застанала на сцената пред декор, наподобяващ прозорец, Джоуи изпя: „Има сила в кръвта на Исус, която може да разчупи всички окови! Надига се армия, която да разчупи всички окови, да разчупи всички окови, да разчупи всички окови“, продължаваше да пее тя.
 
Докато изчакваха резултатите, водещият на шоуто я попита какво се надява да са видели зрителите чрез нейното мощно и завладяващо изпълнение, на което тя отговори: „Надявам се, зрителите да се видели истинската Кимбърли Джоуи. Искам да се развивам в кариерата си именно с госпъл музика и съм много благодарна, че зрителите избраха точно тази песен за мен.“
 
Според CBN News, изпълнителката от Кънектикът е водеща на хвалението и служи в църквата в нейния град, където участва в църковния хор, а нейните родители са пастири.
 
В заявлението, което е подала за участие в “”The Voice”, Кимбърли пояснява, че е открила своята същност и артистична дарба в колежанския госпъл хор. За последните седем години тя е работила заедно с изключително успешния госпъл певец JJ Hairston. Един от албумите, които са записали заедно, е номиниран за музикалните награди "Грами".
 
Джоуи беше "спасена" за тази седмица и така тя се нарежда сред десетте финалисти в известното шоу, чийто български вариант е "Гласът на България".
 
Източник: Charisma News
Превод: Люба Канелова
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg