Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Хейли Бийбър с искрено послание до днешните младежи

Main Pic
Публикувана: 08.01.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2437
Коментари: 0
Хейли Болдуин Бийбър е дъщеря на известния християнски актьор и продуцент Стивън Болдуин, и съвсем отскоро - съпруга на популярния изпълнител Джъстин Бийбър. Сигурно не е лесно да си известна личност, която непрекъснато е в обектива на обществения интерес и всяка твоя крачка се следи, за да бъде оповестена по субективен начин. По-долу споделяме посланието на Хейли, което публикува за себе си в своя инстаграм профил: 
 
"Израснала съм в църква и според мен е важно да имаш лична връзка с Бога. Не всеки е достатъчно смел, за да изповяда в кой Бог вярва, но аз зная Кой ме вдъхновява. Зная, че Бог ме е поставил тук, за да говоря за Него и да не се боя да Го изповядвам.
 
В началото на 2019 година искам да бъда по-искрена. Искам да бъда по-открита относно нещата, с които се боря. Искам хората да знаят, че подобно на всички млади хора, и аз съм уязвима. Аз съм на 22 години и истината е, че без значение колко удивителен може да е животът отвън, аз се боря в много области от моето всекидневие.
 
Аз съм несигурна. Аз съм крехка. Аз съм лесно ранима. Имам своите страхове. Имам съмнения. Изпитвам тревожност. Натъжавам се. Ядосвам се.
 
Имам повече дни, отколкото мога да преброя, в които изпитвам несигурност, особено ако сравнявам себе си с онези, които са по-добри от мен. Склонна съм да сравнявам външния си вид. Чувствам, че не съм достатъчно добра в много неща. Липсват ми толкова много неща в характера и наистина се боря да бъда уверена в това, което съм. Постоянно чувствам, сякаш не съм достатъчно добра. Всеки един ден е битка на увереност за мен. Не пиша това, за да ме съжаляват, но просто да споделя, че аз съм човек като всички други. Аз съм млада жена и отскоро съпруга, която в момента научава коя е и наистина е много трудно.
 
Трудно е да откриеш кой си, но това, което е още по-трудно, е, непрекъснато да се сравняваш с другите. Има дни, в които съм просто съкрушена заради това, ако се сравнявам с другите. Би било невероятно, ако други млади момичета и жени могат да го признаят в себе си. Време е да започнем да се подкрепяме и издигаме едни други, вместо да се критикуваме и осъждаме. ВСИЧКИ имаме недостатъци и това никога няма да се промени.
 
Това, което знам, е, че Бог ни е създал отделни личности с конкретна причина. Всеки има своята собствена красота. Всички сме уникални личности с наша собствена история. Бог има конкретен план и цел за всеки човек. Той ни е създал такива, каквито сме и Той не прави грешки!
 
Тази година ще направя всичко възможно да бъда себе си и да съм уверена в това, което съм, според както Господ ме е сътворил. Вярвам, че всичко, което ми е дал, е достатъчно и съм Му благодарна, че съм обичана. Вярвам същото и за всеки един от вас. Бог ви обича и има план за живота ви!"
 
Източник: Faith Wire
 Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg