Четвъртък, 18.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Холивуд наказва актьор, дръзнал да отстоява вярата си

Main Pic
Публикувана: 17.01.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2820
Коментари: 0
Може и да не успеете да си спомните името на този актьор, но със сигурност ще разпознаете Нийл Макдона, когато го видите. Той е участвал в доста популярни филми, както и в телевизионни сериали, сред които Band of Brothers, Flags of our Fathers, Minority Reports, Desperate Housewifes и Justified.
 
Въпреки успеха, който е спечелил, Нийл много бързо е разбрал, че да отстояваш позицията на християнин в Холивуд, може да ти струва скъпо. В ексклузивно интервю за Closer weekly, Макдона (който е на 52 години), разкрива, че неговото изискване да се снима във филми „без любовни сцени“, му е струвало роля в сериала „Scoundrels“, който се излъчвал в праймтайма на канал ABC през 2010 година. Отдаден на съпругата си, Руве Робъртсън, Макдона отказал да участва в секс сцени с актрисата Вирджиния Медсън. Филмът щял да му донесе доход от 1 милион долара според Deadline.com. Уволнението му сложило етикет на религиозен фанатик за няколко години.
 
„Аз бях много изненадан и изобщо цялата ситуация беше ужасна. Не можех да си намеря работа известно време, защото всички мислеха, че съм фанатик. Аз слагам Бог и семейството си на първо място.Така живея аз. Бяха трудни години" – споделя за списанието той. – „Аз няма да целуна друга жена, защото тези устни са предназначени само за моята съпруга" – продължава Нийл, говорейки за жена си, която е майка на петте им деца. 
 
Макдона е на път да се откаже от мечтата си за Холивуд и да се върне в родния си град, когато получил неочаквано обаждане от Стивън Спилбърг, който му предлагал роля в Band of brothers. След това Макдона приема да участва и в сериал за History Channel.  Актьорът ще се присъедини към сериала Йелоустоун за следващия сезон. Очаква се да снима още шест филма.
 
„Това е нещото, в което съм добър. Бог ми е дал талант да бъда актьор и аз няма да го пропилея. Обичам да работя, обичам петте си деца и страхотната си съпруга и искам да знам, че съм се погрижил за тях. Така ме е научил моят Баща и това ще правя,“ заключава Нийл.
 
Източник: Christian Headlines
Превод:  Люба Канелова
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg