Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Когато комунизмът се пробужда с нова сила

Main Pic
Публикувана: 31.01.2019
Автор: Момчил Петров
Прочетена: 1585
Коментари: 0
Днешният ден е паметен. Спомняме си за жертвите на комунистическия режим в България. Ден, в който трябва да си спомним за България, която е била отнета - от нас, от поколението преди моето и най-много от поколението на мъчениците, чийто живот, навици и ценности буквално за няколко години са били прекършени.
 
Днес е много лесно да забравим откъде идваме и да сме фиксирани единствено върху абсурдите на настоящето.
 
За съжаление, наследниците и почитателите на предателите и садистите, унищожили цвета на България по-педантично и последователно от османските завоеватели през 14 век, днес задават тона на публичната среда и продължават да заемат ключови длъжности в изпълнителната, законодателната и съдебната власт.
 
Пророк Исая казва: „Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто - зло“ (Исая 5:20).
 
Горко и на онези народи, които правят така. 
 
Знаете ли, че Димитър Пешев, човекът, на когото българските евреи до голяма степен дължат живота си, е осъден от „Народния съд” на 15 години затвор за „антисемитизъм”?
 
Вечна памет на жертвите на комунистическия тоталитаризъм, вечен позор на предателите, унищожили цвета на българската нация като подарък за Сталин. 
 
Историята на Звяра, в 13 глава на Откровение описва прекрасно чудовищната същност и умение на тоталитаризма да постига смайващ успех. Силата на Звяра, освен смазваща е и омайваща за „земните жители”.
 
Нека помним, нека бъдем будни, защото Звярът отново излиза от морето и смъртно ранената му глава смайващо оздравява, а Змеят му предава силата си...
 
 
На снимката: Мемориален паметник на жертвите на комунизма, град София
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg