Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Регионална молитва с общонационално участие в Пловдив

Main Pic
Публикувана: 20.02.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1643
Коментари: 0
Предстои първата за тази година Обща регионална молитва, по инициатива на националното християнско "Общо молитвено движение и братолюбие". Тя ще бъде проведена в Пловдив на 23 февруари от 11:00 ч., в спортна зала "Строител", ул. "Васил Левски" 100.
 
На молитвата ще се съберат християни от областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали и Хасково. Очаква се на молитвеното общение да присъстват над 1100 вярващи. Събитието ще се излъчва на живо и можете да го проследите тук.
 
Много църкви в другите части на България организират по същото време локални молитвени събрания, на които ще наблюдават молитвеното общение в Пловдив онлайн и ще участват в него. Така молитвата ще бъде на национално ниво, а в нея могат да се включат и български християни, които живеят извън пределите на страната.
 
Националният координатор на инициативата Димитър Спилков допълни: "Ние се покланяме на Бога и се молим заедно, като изграждаме братолюбие и единство в Светия Дух, защото нашият Господ Исус Христос ни заръча да го правим. Думите Му с призив за молитва са записани на много места в Новия завет. Освен това ние искаме да видим пробив в духовния свят в България и съживление на вярващите!
 
Обединени от тази цел ние, християни от различни църкви, търсим Бога заедно в молитва за спасението на хората в България и за изграждане на силно и здраво Тяло Христово. Вярваме, че докато правим това, Светият Дух ще ни води в победително шествие в Христа, и на всяко място Бог ще изявява чрез нас благоуханието на познанието за Него, съгласно ІІ Посл. към коринтяните 2:14."
 
Източник: адв. Димитър Спилков
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg