Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Ан Греъм за борбата с рака

Main Pic
Публикувана: 12.03.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1244
Коментари: 0

Дъщерята на Били Греъм, Ан Греъм Лоц, която неотдавна засвидетелства вярата си относно нейната борба с рака, вчера е споделила следната информация относно онова, което ѝ предстои. Тя пише:

"Вашите молитви ми помогнаха да издържа операцията, както и да премина през седемте етапа на химиотерапия, която продължи шест месеца. Слава на Бога! Аз съм в края на битката с рака!

Дори и когато страдах жестоко от страничните ефекти на химиотерапията, в сърцето си имах дълбок мир, непрекъсната радост и съм в голямо очакване за благословенията, които очаквам да дойдат в живота ми. Благодаря ви!

Предстои ми един месец на радиотерапия, който ще започне в края на месец март. Лекарите ще продължат и с вливанията чак до октомври, за да са сигурни, че ракът няма да се завърне. Както много от вас знаят, ракът е коварна болест. Ако Бог ви подбужда да се молите за мен, ще ви бъда много признателна за подкрепата, от която имам нужда.

Благодаря на моя Бог винаги, когато мисля за вас. Във всяка моя молитва за всички вас, винаги се моля с радост, защото зная, че сме едно в Христос и посредством нашата вяра в евангелието (Фил. 1:3-5)."

Източник: Charisma News

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg