Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Актрисата Маделин Керъл за принципите и компромисите

Main Pic
Публикувана: 28.03.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1893
Коментари: 0

Младата актриса, която изигра главната женска роля в християнския филм I Can Only Imagine ("Мога само да си представя"), разказва пред Националната конвенция на религиозните медии за своите трудности, когато се старае да спазва християнските принципи и стандарти в актьорската работа.

Маделин Керъл, която е само на 23 години споделя, че многократно са ѝ предлагали роли, в които е трябвало да направи компромис с вярата си, защото са включвали аморално поведение. Тя се снима във филми още като дете и нейният импресарио бил много гневен, когато тя отказвала подобни участия.

Майката на младата актриса я успокоявала с думите: "Маделин, по-добре е да допуснеш грешка, когато си в пътя на правдата, отколкото да следваш пътя на този свят."

Маделин смята, че Господ е верен и добър към нея, защото възнаграждава отстояването на християнските ѝ принципи, като в крайна сметка ѝ осигурява роли в християнски продукции.

Керъл става известна с участието си във филма с Кевин Костнър Swing Vote, което ѝ носи много предложения, но тя ги отхвърля, докато не идва поканата на братята Джон и Андрю Ъруин, които през 2018 година заснемат биографичния филм I Can Only Imagine. Изненадващо дори и за авторите на филма, той се превръща в хит и добива огромна популярност.

Маделин смята, че именно Бог е отворил врата за нея, за да работи с християнското филмово студио Kingdom Studios, които ѝ предлагат участие в бъдещи проекти.

Младата актриса споделя своята благодарност към Бога за Неговата вярност в отговорите на молитвите ѝ, като заявява, че когато ние сме верни да отстояваме вярата си, Господ ни възнаграждава. Маделин споделя, че нейният любим стих е Исая 54:17:

"Нито едно оръжие, скроено против тебе, няма да успее; и ще победиш всеки език, който би се повдигнал против тебе в съд. Това е наследството на слугите Господни и правдата им е от Мене, казва Господ."

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg