Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Героят от Тотнъм свидетелства...

Main Pic
Публикувана: 08.05.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2944
Коментари: 0
Лукаш Моура, авторът на хеттрика за Тотнъм в мача срещу Аякс, който осигури на отбора участие на финала на Шампионска лига, показа какво означава да прославяш Бога, когато си на върха. Неговата искрена радост беше подплатена със сърдечна благодарност към автора на истинската победа, неговия Господ.
 
Веднага след мача Лукаш казва: "Най-великият миг в живота ми е подарък от Бога." Ето и накратко неговото свидетелство:
 
"Открих Христос през 2013 година и за мен животът с Него е едно удивително пътуване. След като започнах да чета Библията, започнах да я изследвам и много бързо намерих Исус. Започнах да разбирам нещата много лесно и те станаха много ясни в ума ми.
 
Бог ми е дал начин да разпознавам Неговото слово, а това става с всекидневно търсене в молитва и често четене на Божието слово, както и ходене на църква, когато мога.
 
Понякога, когато съм у дома, се събираме с приятели. Имам приятели, които са пастири и когато се събираме заедно, те ни разясняват словото на Бога. Ние се молим и пеем химни на нашия Господ, като се наслаждаваме на общуването с приятели християни и празнуваме нашия живот с Христос.
 
Трябва непрекъснато да се храним от словото на Бога, като всеки ден търсим повече и повече. Това трябва да бъде постоянен начин на живот. Не трябва да допускаме любовта ни да охладнява. Трябва да търсим непрекъснато. 
 
Когато Го търсите с цялото си сърце, Той ще ви се разкрие, ще ви покаже пътя. Това ме мотивира да Го търся все повече и повече всеки ден.
 
Влюбих се в Библията чрез евангелието на Христос, защото само онези, които имат истинска среща с Бога, могат да чувстват в сърцата си Неговото присъствие. Онези, които прекарват време с Христовото присъствие, знаят колко е прекрасно, и не биха го заменили с нищо друго".
 
Източник: xtheline.co.uk
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg