Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Национална обща молитва във Варна - Нямаме време за губене!

Main Pic
Публикувана: 18.05.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1193
Коментари: 0
Общо молитвено движение и братолюбие обявява поредния Национален ден за молитва на 21 септември (събота), 2019 година във Варна, "Дворец на културата и спорта". Началото на събитието е в 13.00 часа.
 
В Божието слово (І Посл. към Тимотей 2) е записано ПРЕДИ ВСИЧКО да се молим за спасението на всички хора, защото това е Божията воля - всеки човек да познае истината и да има вечен живот.
 
Това е наша отговорност и привилегия. Въз основа на нашите молитви Бог достига до сърцата на тези, за които ходатайстваме и чрез Своето Слово ги призовава на покаяние и вяра в Исус Христос - Спасител и Господ. 
 
Достигането с благовестието до хората в една цяла нация и идването на Божието Царство в България е задача, която не може да се изпълни от един служител, от една местна църква или деноминация. Но ЦЕЛТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНИ от тялото Христово, работещо в ЕДИНСТВО в Святия Дух - чрез вяра, действаща с любов!
 
Всичко започва в МОЛИТВА, в която търсим лицето на Бога (а не нашите интереси), смиряваме се, посвещаваме се на Господ да изпълним безкомпромисно Неговия план и след това работим с постоянство!
 
Чистота на сърцето, тоест правилните мотиви, са ключово важни, за да ни чуе Бог и да отговори!
 
Ние искаме Бог в България - Неговото свято присъствие и слава, която променя хората и ги прави повече и повече като Неговия Син - Исус Христос!
Нямаме време за губене!
 
"А краят на всичко е наближил; и тъй, живейте разумно и трезвено, за да се предавате на молитва."
 
Призоваваме ВСЕКИ християнин да присъства на Националната обща молитва и усърдно да се моли! Който иска, може да вземе и пост
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg