Неделя, 31.05.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Но бягай от младежките страсти; и заедно с тези, които призовават Господа от чисто сърце, следвай правдата, вярата, любовта, мира." 2 Тимотей 2:22

OnLine
RSS Facebook Twitter

Християни спасяват отвлечено дете

Main Pic
Публикувана: 21.05.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 467
Коментари: 0

Полицията от Форт Уърт, Тексас изказва благодарност на двама младежи християни, които помагат в разследването и спасяването на отвлечено момиченце, което е само на 8 години.

Според информация на CBS News двамата младежи чули, че детето е отвлечено в събота и сами се заели с неговото издирване в помощ на полицейските власти.

Детето се нарича Селеб Сабатка и е било отвлечено посред бял ден. Според очевидци момиченцето се разхождало по улицата с майка си, когато изневиделица мъж на име Майкъл Уеб, на 51 години, спрял колата си, излязал от нея, грабнал момиченцето и моментално потеглил.

Майката на детето се опитала да се вмъкне в колата, за да го спаси, но престъпникът успял да я изблъска и тя паднала на земята, без да успее да му помогне.

За щастие съседи, които живеели наблизо, имали охранителни камери, посредством които услели да заснемат колата и да идентифицират самия нападател.

Двамата младежи, които се заели да помогнат в спасяването на детето, успели да открият колата, паркирана пред хотел в града и веднага информирали полицейските власти.

Полицията веднага се намесила и успяла да спаси детето, което според говорителя на местните полицейски служби, е в добро физическо състояние.

Пред репортер на CBN News представител на полицията е заявил, че много се гордеят с младите хора, без чиято помощ детето все още щеше да е в опасност. Скоро имената им ще бъдат оповестени.

Нападателят е задържан с обвинение в отвличане първа степен.

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg