Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Вярата е определяща за новата звезда на Дисни

Main Pic
Публикувана: 28.05.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 950
Коментари: 0
Наоми Скот, звездата от новата версия на детския филм  "Аладин,"  на компанията Уолт Дисни споделя, че не може да си представи живота без силната християнска вяра, с която е закърмена още от дете.
 
Скот, която изгря като принцеса Жасмин в новата версия на филма на Дисни, споделя в своя блог:
 
"Съпругът ми и аз всъщност говорихме за това вчера. Понякога ни питат: "Как е възможно да интегрирате вярата си при вашите професии?" Не знам как бих живяла без моята вяра," пояснява  Наоми Скот.
 
"Този мир, който те изпълва, защото знаеш, че си обичан и ценен, е нещо, което ме държи невероятно фокусирана. Честно казано, никога не разглеждам вярата си като отделно нещо, като допълнение. Вярата ми е съществена част от това, което съм и което правя," разказва младата актриса.
 
26 - годишната Наоми е наполовина британка, наполовина с индийски произход и е на път да се превърне в суперзвезда след успеха на филма. Това, което много от американските ѝ фенове сега научават за актрисата е, че тя израства като дете на проповедник. Родителите ѝ продължават да бъдат водачи в църквата "Бридж" в североизточната част на Лондон.
 
Според уебсайта на църквата: "Църквата, наречена "Мост" е общност от обикновени хора, които са намерили мир, радост и цел чрез вярата в един необикновен Бог".
 
Наоми споделя още: "Животът е невероятно вълнуващ в момента, случват се много неща. Но без значение какво се случва, без значение какво казва някой за мен в Twitter, каквото и да се крие в бъдещето, аз зная, че Бог е там". 
 
По време на турне, организирано от нейната църква в Африка, Наоми Скот посещава Руанда. Там тя може да види от първа ръка какво представляват Проектите за оцеляване на деца (Child Survival Projects), създадени от благотворителни християнски организации. Тя е свидетел как тяхната мисия е променила живота на жените и децата в Африка.
 
Младата актриса споделя: "Работя с тази благотворителна организация от години и обичам техния подход. Работя с общности и семейства, за да дадем възможност на следващото поколение да прекъсне порочния кръговрат на бедността. Толкова християни са преследвани по света и страдат. Нека да се молим за нашите братя и сестри, които живеят на места, където търпят страдание заради вярата си."
 
Източник: Christian Post

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg