Неделя, 15.12.2019

Вестник Евангелски

Стих на деня"Наистина Той се присмива на присмивачите, А на смирените дава благодат." Притчи 3:34

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудесни новини за Джони Ериксън

Main Pic
Публикувана: 17.07.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 940
Коментари: 0
Джони Ериксън - Тада обяви във Фейсбук, че съгласно последните медицински изследвания тя е изцелена от рака. Тя коментира новината, наричайки я  "чудотворна" и благодари на почитателите си за техните молитви и подкрепа.
 
Лекарите диагностицираха Джони с рак на гърдата преди осем години. След като претърпя лечение, лекарите бяха обявили, че е добре. Но преди няколко месеца контролните тестове показаха, че ракът се е върнал.
 
В своето изявление обаче Джони казва, че резултатите от скенера са показали, че след отстраняването на тумора през изминалия ноември, в тялото ѝ няма метастази.
 
"Ние бяхме подготвени да приемем Божията воля, независимо от изхода на лечението," написа тя. "Но Господ беше милостив и се вслуша в желанието на сърцата ни. "
 
Джони цитира Притчи 25:25, където се казва:  "Каквато е студената вода за жадната душа, такава е добрата новина от далечна земя." Според Джони този стих перфектно описва нея и съпруга ѝ, Кен, след като са научили новините от онколога.
 
"Като се има предвид агресивния характер на този рак, тази новина е наистина чудотворна," пише Джони.  "Така че, благодарим на всички, които ни издигаха в молитва пред Господ Исус. Засега сме пощадени от повече битки с рака. Смирено осъзнаваме, че това може да се промени в бъдеще; но засега се радваме на тези прекрасни новини, които научихме от моя лекар: "Всичко е чисто!" 

Източник: "Каризма Нюз"

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg