Сряда, 27.05.2020

Вестник Евангелски

Стих на деня"Защото сега виждаме нещата неясно, като в огледало, а тогава ще ги видим лице в лице; сега познавам отчасти, а тогава ще позная напълно, както и съм бил напълно познат." 1 Коринтяни 13:12

OnLine
RSS Facebook Twitter

Рекорд за християнската изпълнителка Лорън Дейгъл

Main Pic
Публикувана: 26.07.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2281
Коментари: 0
Християнската изпълнителка Лорън Дейгъл, която тази година се радва на успех след спечелването на награда "Грами" и многобройни други отличия, постави нов рекорд с албума си "Look Up, Child" (Гледай нагоре, дете).
 
Вече 39 седмици албумът на младата певица е на първо място в класацията на най-популярните християнски албуми, което е своеобразен рекорд в музикалната епоха на Nielsen Music. Последният подобен рекорд беше от 38 седмици и принадлежеше на християнската група Switchfoot за албума Beautiful Letdown през 2004-2005-а година. Като цяло албумът е в музикалната класация в продължение на 44 седмици.
 
Албумът "Look Up, Child" е продаден в близо милион екземпляра, след като стартира на трето място в класацията Billboard 200, и засенчи светски изпълнители като Ариана Гранде, Дрейк и Ники Минаж. Той дебютира под номер 1 за най-добър християнски албум на 22 септември 2018 г.
 
По-рано тази година, албумът получи признанието на критиката, когато 27 -годишната Лорън спечели "Грами" за най-добър албум, побеждавайки групите "Elevation", "Jesus Culture", Майкъл Смит и Зак Уилямс. Сингълът, наречен You Say, който тя написа с Джейсън Инграм и Пол Мабури, също ѝ спечели "Грами" за най-добро съвременно християнско музикално изпълнение.
 
На 1 май младата изпълнителка спечели още три награди от Billboard Music Awards за 2019 г., оглавявайки класацията за най-добър християнски изпълнител, християнска песен и християнски албум за Look Up, Child.
 
В интервю за Christian Post Лорън споделя: "Моята музика има голям отзвук и се възприема добре от широката публика, но това не означава, че се самозабравям, а просто нещата около мен се изясняват. Все по-наясно съм защо Господ иска да излезем от рамките на нашия малък свят и да показваме любов към хората в света около нас."
 
Според данни на Faithwire, успехът за Лорън идва цели 10 години след като тя прави неуспешен дебют в популярното шоу "American Idol". В тази връзка певицата коментира: "Удивително е как едно 'не' може да ти отнеме нещо в една област, ала в същото време да ти даде много повече в друга".
 
Източник: Christian Headlines
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg